LED lysbogstaver

Med LED lysbogstaver skaber du opmærksomhed på varegrupper, kampagner, navne og produkter der skal i fokus.

abcmixvwilliam

Magnet

Med de LED-oplyste magnet bogstaver er mulighederne mange, ja næsten uendelige.

Bogstaverne sættes sammen ved hjælp af magneter, der også sørger for at videreføre strømmen, så bogstaverne øjeblikkeligt lyser.

DbSidet_Nike-1

Udhængsskærm

Uanset hvad, er dette udhængsskilt garanti for synlighed og opmærksomhed. Med en film kørende vil dine kunder helt sikkert lægge mærke til dit budskab, endda fra begge sider!

Kan både monteres horisontalt på en væg eller vertikalt ned fra eks. loftet.

Skinne_Cashier

Skinne

Lofthængte LED lysbogstaver på skinne er perfekte til at skabe opmærksomhed i tydelige vareområder i f.x. butik og detail. Høj fleksibilitet og hurtig opsætning gør dem perfekte også til skiftende henvisninger.

Bogstaverne føres nemt ind i skinnen og lyser straks op.

Eksempler_2

Væghængt

I modsætning til traditionelle skiltetekster med lys, bruger vores væghængte bogstaver ABS-plastikhus og LED-belysning i høj kvalitet, for at opnå en ensartet og stabil kvalitet. Ligesom vores andre abcMIX produkter, fås de væghængte bogstaver også i mange tilgængelige størrelser og da det standard bogstaver, er der heller ingen produktionstid.

NewArrival

RGB ramme

Rammen er med en indbygget 7-farve LED-strip og i alt mere end 120 mønstre du kan vælge imellem, f.eks. gradvist ændre, danse, blinke, løbe osv.
Med den farverige ramme kombineret med de udskiftelige LED-bogstaver, vil dit budskab være iøjenfaldende og oplyst. Det er også en flot dekoration til dit udstillingsvindue..

abc velkommen

Skærmbogstaver

Denne serie er vores nyeste produkt tiltag, og ligesom vores andre abcMIX produkter, helt unikt i verden. Den består af 50 cm høje bogstavskærme, hvorpå du kan uploade videoer og lyd via en mobilapp. Brug dem hvor der er god plads og brug for opmærksomheden.